VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΥΓΕΙΑ

Υγεία, ομορφιά τρέχουν από τη...βρύση.


* Υγεία και Ευεξία

http://www.lifedynamix.com/articles/files/DrinkingWater.jpgΤο νερό βοηθά στη διατήρηση του όγκου του αίματος, διατηρώντας έτσι και την ενέργεια του σώματός σας. Η σωστή ενυδάτωση βελτιώνει τη συγκέντρωση και το χρόνο αντίδρασής σας. Ιδιαίτερα κατά την άσκηση. Το νερό αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό, δηλαδή τον αριθμό των θερμίδων που καίτε κάθε μέρα.

* Φυσική ενυδάτωση

Το νερό φτάνει στο δέρμα τελευταίο. Αν το σώμα δεν λαμβάνει αρκετή ποσότητα, το δέρμα σας θα υποστεί τις επιπτώσεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο όργανο. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του δέρματος, αφήνοντας το: πιο απαλό, πιο ελαστικό, πιο λείο και με ...λιγότερες ρυτίδες έκφρασης.

* Σύμμαχος στην προσπάθεια απώλειας κιλών.

Συχνά συγχέουμε το αίσθημα της δίψας με το αίσθημα της πείνας, οπότε έχουμε την τάση να καταναλώνουμε τροφή, ενώ στην πραγματικότητα το σώμα απλώς θέλει να πιει κάτι.
Η πόση νερού βοηθά επίσης στο να αισθάνεστε πλήρεις, μειώνοντας την επιθυμία σας για φαγητό. Οι μελέτες επίσης δείχνουν ότι μπορεί να αυξήσει τις θερμίδες που καίτε κατά τη διάρκεια της άσκησης, να βοηθήσει το σώμα σας στη μείωση των αποθεμάτων λίπους και να χαρίσει περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου