VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ότι Μισώ Σε Σένα...



Μισώ το βλέμμα σου όταν με κρίνεις. Μισώ τις στιγμές που νομίζεις πως με ξέρεις καλύτερα κι από μένα. Το ειρωνικό χαμόγελο σου ώρες ώρες, την αίσθηση που έχεις πως είσαι πάντα σωστη, την μέχρι αηδίας ηρεμία και απάθεια σου. Μισώ τα νεύρα σου, που εκτονώνονται προς πάσα κατεύθυνση και πρόσωπο. Μισώ τη σιωπή σου, που αν δεν θέλεις να τη σπάσεις δεν θα το κάνεις ότι κι αν γίνει. Μισώ την υπερβολική ευδιαθεσία που σε χαρακτηρίζει σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς κανέναν λόγο. Μισώ τις στιγμές που καταρρέεις ψυχολογικά και κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν θέλεις να μιλάς σε κανέναν. Μισώ αυτό σου το πείσμα, που σκάει και γάιδαρο. Μισώ αυτή τη συνεχή εναλλαγή συμπεριφοράς και ιδιοσυγκρασίας, η οποία αργά η γρήγορα θα με οδηγήσει στην παράνοια.

Και ακόμη...

Μισώ τα μάτια σου όταν κοιτάζουν όλο νόημα μέσα στα δικά μου. Μισώ το γέλιο σου, που με αφοπλίζει εντελώς. Το συνήθειο που έχεις, ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο, να χρειάζεσαι πάντα σκέπασμα στον ύπνο, με αποτέλεσμα να σκεπάζεις κι εμένα. Μισώ αυτή την άνεση που έχεις μαζί μου, που αν ξαπλώσουμε σε παίρνει στο λεπτό ο ύπνος στην αγκαλιά μου. Μισώ τα νάζια που μου κάνεις όταν θέλεις να με καλοπιάσεις. Μισώ τον τρόπο που με κάνεις να ακούγομαι σωστος όταν θες, την τάση που έχεις κάποιες φορές να μη μου χαλάς χατήρι. Μισώ το πόσο εύκολα μπορείς να με εκθειάσεις και να με κάνεις να νιώσω μοναδικος. Μισώ τις στιγμές που γίνεσαι προστατευτικη και προσπαθείς να με προφυλάξεις από τα πάντα. Μισώ τον τρόπο που με κουρνιάζεις μέσα στο σώμα σου, το χέρι σου που χαϊδεύει απαλά το κορμί μου, τα χείλη σου που με ανατριχιάζουν ολόκληρο με το που με αγγίζουν. Μισώ το ότι με κάνεις να θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Μα πιο πολύ, μισώ το ότι όσο κι αν προσπαθήσω, δεν μπορώ παρά να σε αγαπήσω με όλο μου το είναι...

2 σχόλια:

  1. Μόνο έτσι αξίζει...
    και το ξέρεις...

    Μέσα από αρνησεις να σου βγαζω καταφασεις..
    μεσα από ΟΧΙ να ψαρευω ΝΑΙ...

    και μέσα από μαλώματα να εκδικήσαι τον εαυτό σου, που θελει να αποδρασει από αυτο το μοναδικό που εχουμε οι δυό μας, με το να ερχεσαι με ορμή πανω μου... καθε που αποφασίζεις να απομακρυνθείς από μενα... πιο μανιασμενα να έρχεσαι....

    Στο χαρίζω.... με λατρεια απόγνωσης...

    http://www.youtube.com/watch?v=bwZqPx-TC9w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μμμμ....σ'ευχαριστω ....να'σαι καλα κακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή