VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Στήθος



Όλοι γνωρίζουν ότι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα (όταν την κοιτάνε από μπροστά) .. είναι το στήθος της . Αυτό είναι γνωστό αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να μάθετε και μερικές άλλες πληροφορίες για το στήθος ..


Ανοίξτε τα μάτια σας .. και διαβάστε !


1) Όπως και το πέος , το στήθος και η ρόγες διογκώνονται όταν ερεθίζονται .


2) Τα μεγαλύτερα στήθη στον κόσμο έχουν μέγεθος 38KKK


Η Sheyla Hershey , ένα πρώην βραζιλιάνικο μοντέλο, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα «παγκόσμια μεγαλύτερα στήθη με προθέματα σιλικόνης»με μέγεθος 38KKK .
3) Στην Αμερική , το στήθος κατά μέσο όρο έχει μέγεθος 36C . Πριν από 15 χρόνια ήταν 34B .
4) Συνήθως το αριστερό βυζi είναι μεγαλύτερο από το δεξί . Η διαφορά όμως είναι πολύ μικρή που ούτε καν μπορείς να το προσέξεις .
5) Το 2008 μόνο στην Αμερική έγιναν 307.203 πλαστικές επεμβάσεις αύξησης στήθους . Ήταν η νούμερο ένα κοσμητική επέμβαση . Την δεύτερη θέση παίρνει η ρινοπλαστική με 279.000 επεμβάσεις και μετά η λιποαναρρόφηση με 245.000 επεμβάσεις .
6) Η αυξητική στήθους κοστίζει κατά μέσο όρο περίπου 3.000 ευρώ . Η αρχική χειρουργική επέμβαση .. γιατί οι γυναίκες μετά ζητάνε και άλλα ..
7) Τα σουτιέν για τις γυναίκες υπήρχαν από τον 7ο αιώνα π.Χ . Αλλά η μεγάλη παραγωγή τους δεν είχε αρχίσει πριν τη δεκαετία του 30′ . Σήμερα η βιομηχανία των σουτιέν έχει κέρδη που ανέρχονται στα $ 16 δισεκατομμύρια .
Αλλά αν δεν θέλετε να φορέσετε σουτιέν , οι γυναίκες σε μερικές χώρες μπορούν να κάνουν topless , καλυμμένες από ειδικό νόμο. Τέτοιες χώρες είναι η Νέα Υόρκη , το Τέξας , η Χαβάη και μερικές άλλες
9) Το μητρικό γάλα σε σχέση με το αγελαδίσιο γάλα , έχει πιο γλυκιά γεύση , περισσότερο σίδηρο , λιγότερο νάτριο , περισσότερη βιταμίνη Ε και περισσότερα λιπαρά οξέα .
10) Αν δεν θέλετε να έχετε πεσμένο βυζi αποφύγετε το κάπνισμα ! Τα χημικά προϊόντα καταστρέφουν την ελαστικότητα του δέρματος
11) Κατά μέσο όρο , το στήθος ζυγίζει περίπου 0,5 κιλά (1,1 λίβρες). Κάθε βυζi συμβάλλει περίπου στο 4-5% του σωματικού λίπους και στο 1% του συνολικού βάρους του σώματος μιας γυναίκας.
12) Υπάρχει μια ΜΚΟ ( Μη Κυβερνητική Οργάνωση ) που αγωνίζετε για τα δικαιώματα των γυναικών κάνουν topless . Το GoTopless.org είναι ένας οργανισμός στις ΗΠΑ που ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες έχουν το ίδιο συνταγματικό δικαίωμα να κυκλοφορούν με γυμνό στήθος σε δημόσιους χώρους, όπως οι άνδρες.
13) Η Αγγλία είναι η χώρα που οι γυναίκες έχουν τα μεγαλύτερα στήθη από όλη την Ευρώπη .
14) Μερικές γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με τη διέγερση του στήθους. Για αυτό αρχίστε τα γλειψίματα και τα χάδια όταν .. μην αφήνετε τα χέρια σας να είναι ελεύθερα
15) Tο στήθος μεγαλώνει εύκολα, αλλά μικραίνει δύσκολα . Για να μεγαλώσει το στήθος προσθέτουμε ενθέματα σιλικόνης που μπαίνουν ανάμεσα στο στήθος και το θώρακα και δεν δημιουργούνται προβλήματα στο θηλασμό και στις μαστογραφίες. Όμως αν θέλουμε να μικρύνουμε το στήθος μας, το πράγμα δυσκολεύει αφού στην επέμβαση αυτή ο χειρουργός αφαιρεί γαλακτοφόρους αδένες και συνδετικό ιστό. Οπότε η επέμβαση θα είναι κάπως επικίνδυνη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου