VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Σέχτα καραγκιόζηδων !!!

Είμαστε σε περίοδο πολέμου και υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα, το βλέπουμε συνέχεια μπροστά μας αυτό. Όλο και μια καινούρια αδικία θα έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Αρχίσαμε να κουραζόμαστε με το καραγκιοζηλίκι που πνίγει τον Έλληνα, βαρεθήκαμε τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε νέοι και δεν έχουμε από που να πιαστούμε, ζούμε μόνο το σήμερα χωρίς να ξέρουμε αν θα είμαστε και αύριο σε αυτό τον σκατόκοσμο.

Δεν κάνουμε όνειρα πλέον, δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν ούτε αν θα πάρουμε σύνταξη, ούτε οι φόροι σας, ούτε το ΔΝΤ, ούτε οι μίζες σας, ούτε οι εκλογές σας, ούτε οι ανακατατάξεις ανάμεσα στα κόμματά σας ή τα όποια νέα κόμματα, δεν είμαστε με κανένα κόμμα, δεν είμαστε αναρχικοί, δεν είμαστε Εθνικιστές, δεν είμαστε κουμουνιστές, δεν είμαστε Πασόκοι και Νεοδημοκράτες... ρε μα την Παναγία σας λέω δεν είμαστε με ΚΑΝΕΝΑ από αυτούς.... δεν μας νοιάζει ούτε ο Παναθηναικός, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η Αεκ ο Πάοκ και ο Άρης, δεν μας νοιάζει η Εθνική ομάδα, δεν φανατιζόμαστε με καμία παπάτζα που μας δίνετε για να είμαστε απλά με κάποιους οι οποίοι κάποιοι θέλουν να μας υποκινούν, δεν είμαστε πρόβατα, ναι είμαστε τα μαύρα πρόβατα για εσάς και το γαμημένο σάπιο σύστημά σας, είμαστε οι εχθροί σας, γιατί πολύ απλά δεν βαδίζουμε στα ίδια μονοπάτια με εσάς.

Είμαστε ρομαντικοί, όπως ο Σωκράτης ο Γκιόλιας, είμαστε ενάντια σε ότι λάθος βλέπουμε και υπέρ σε ότι σωστό και θα το λέμε μέχρι να γαζωθούμε και εμείς από κάποιες σφαίρες... γιατί χάρη θα μας κάνετε να γλυτώσουμε από την πάρτη σας.

Είστε ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου