VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

                              Κολπάκια για τον Κόλπο
Μια δημοσίευση επί θέματος λίγο πιο επικίνδυνου από τα συνηθισμένα, τόσο γιατί συνεπάγεται κάποια υπεροψία να ισχυριστείς ότι ξέρεις καλύτερα από τους άλλους πώς και τι, όσο διότι είναι ένα θέμα ρευστό και διαφορετικό όσο και τα όσα άτομα συμμετέχουν. Για να προλάβω λοιπόν παρεξηγήσεις, το δηλώνω: Το σεξ είναι σαν το ΖΕΝ. Δεν υπάρχουν δάσκαλοι, μόνο ισόβιοι μαθητές. Εγώ απλά μοιράζομαι μαζί σας όσα έμαθα ως τώρα γι' αυτό. Σχολιάστε λοιπόν άφοβα, πείτε μου ότι και που κάνω λάθος και ελπίζω μέχρι το τέλος να είμαστε όλοι λίγο πιο κατατοπισμένοι.

Κατ' αρχάς, σημαντικότερο όλων είναι ότι το σεξ είναι κάτι που γίνεται κατά κύριο λόγο στο μυαλό. Το σώμα είναι απλά ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την συνεύρεση, αλλά το τηλεφωνικό και το δικτυακό σεξ αποδεικνύουν ότι δεν είναι πάντα απαραίτητο. Εξίσουν χρήσιμο παράδειγμα γι' αυτό που είπα είναι ότι η επιθυμία μας μας για κάποιο άτομο μεταβάλλεται χέρι χέρι με την γνώμη μας γι' αυτό.
Με άλλα λόγια, το σεξ ξεκινά πολύ πριν βγάλεις καν τα ρούχα σου. Αν το διαχωρίζεις σε φλερτ, χάδια και φιλιά, προκαταρκτικά και σεξ, έχεις ήδη χάσει το νόημα και πολλές μικρές απολαύσεις. Το σεξ, αρχίζει με το πρώτο βλέμμα (ή το πρώτο μήνυμα αναλόγως) και το θέμα είναι να είσαι αρκετά σωστός σε κάθε στάδιο ώστε να προχωρήσεις στο επόμενο. Εδώ θα ασχοληθώ μόνο με το εκ του σύνεγγης σεξ, από το στάδιο των χαδιών και έπειτα.
Γιατί τα χάδια; Διότι είναι το κομμάτι από το οποίο θέλω ν' αρχίσω. Με τι θα συνεχίσω; Με ό,τι μου έρθει. Αν δεν το κατάλαβες ακόμη, δεν υπάρχει σειρά σε αυτό το θέμα. Σημαντικό είναι μόνο τι θέλουν αυτοί που συμμετέχουν. Αυτό περίμενε να το πω πολλές φορές.
Όταν ακουμπάς ένα άλλο σώμα λοιπόν, να θυμάσαι ότι το δέρμα είναι ένα υπέροχο όργανο. Εκτός από το ότι μεταδίδει πολλές πληροφορίες για το περιβάλλον, εκκρίνει ουσίες που λειτουργούν σαν ερωτικό κάλεσμα, κοκκινίζει για να εκφράσει ενθουσιασμό και ιδρώνει για να δροσίσει όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Σε μερικά σημεία μάλιστα, η ευαισθησία αυτή είναι πολλές φορές μεγαλύτερη απ' ότι στο υπόλοιπο σώμα. Κάποια απ' αυτά τα σημεία λοιπόν, αν τα ακουμπήσεις σωστά, δεν προκαλούν παροξυσμούς γέλιου από γαργαλητό ή ουρλιαχτά από πόνο, αλλά αναστεναγμούς από διέγερση και όχι μόνο. Τα χείλη, οι θηλές και οι ρώγες, τα στήθη, ο λαιμός, είναι απλά παραδείγματα υποψηφίων ερωτογενών ζωνών. Πώς θα μάθεις ποιες είναι; Καλή ερώτηση.
Η απάντηση είναι ότι στο σεξ, ένας βασικός κανόνας είναι ότι η παροιμία "βλέπε, άκου, μη μιλάς" γίνεται "βλέπε, άκου, ρώτα". Αντί να στείλεις όλο το αίμα χαμηλά κράτα το περισσότερο για τον εγκέφαλο και χρησιμοποίησε τον. Τι ήχους κάνει όταν την ακουμπάς σε ένα συγκεκριμένο σημείο; Τι έκφραση έχει; Άλλαξε χρώμα το δέρμα της; Πώς εκφράζεται; Μην αρκεστείς σε δάχτυλα. Η γλώσσα, τα χείλη, τα δόντια, η παλάμη, τα δάχτυλα, ένα φτερό, ένα μεταξωτό ύφασμα, ένα παγάκ και όχι μόνο είναι υποψήφια εργαλεία. Παίξε με υφή, ένταση, θερμοκρασία και παρατήρα αχόρταγα. Ακόμα πιο σημαντικό, κράτα τον εγωισμό σου σιωπηλό. Αν σου δώσει οδηγίες να κάνεις κάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι στην λέει, αλλά ότι θέλει εσύ να της κάνεις κάτι και σου λέει τι και πώς. Δώσε βάση.
Αν είσαι έξυπνος μάλιστα, θα της έχεις ζητήσει να σου κάνει παρατηρήσεις και υποδείξεις. Η δική μου δήλωση σ' αυτό είναι "μπορείς να με ξεγελάσεις αν θέλεις να προσποιηθείς. Αν το κάνεις, χάνεις την ευκαιρία να μάθω τι έκανα λάθος και να βρω πώς να σε ικανοποιήσω στ' αλήθεια. Θες κάτι τέτοιο;" Ως τώρα η απαντήσεις ήταν αρνητικές και οι παρατηρήσεις με κάθε επανάληψη πιο σπάνιες. "Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως" δεν λένε; "Ο πιο καλός, ο μαθητής να 'σαι εσύ στην τάξη" λοιπόν.
Η παρακάτω ιστορία, προϊόν καθαρά της φαντασίας μου, θα δοκιμάσει το κατά πόσον έγινα ως τώρα κατανοητός. Ο χώρος είναι το κρεββάτι, τα πρόσωπα, Αυτός κι Αυτή δυο εραστές που ετοιμάζονται να κάνουν για πρώτη φορά σεξ. Αυτός είναι περήφανος για τον εαυτό του και δεν το κρύβει. Ακολουθεί λοιπόν ο μεταξύ τους διάλογος.
Αυτός: "Μωρό μου, ετοιμάσου να ανεβάσεις τον πήχυ μέχρι τ'αστέρια!"

Αυτή : "Είσαι δηλαδή τόσο καλός;"

Αυτός: "Καλύτερος!"

Αυτή : "Δηλαδή;"

Αυτός: "Η βαθμολογία μου στο κρεββάτι, είναι στην κλίμακα Ρίχτερ!"

Αυτή : "Ωραία λοιπόν, απέδειξέ το! Ακούμπα με πάνω από την μέση, κλείσε τα μάτια σου και βρες την κλειτορίδα μου!"
Η ερώτηση είναι, που θα έβαζες το χέρι σου και πώς θα έβρισκες την κλειτορίδα αν Αυτός ήσουν εσύ. Αν σκέφτηκες να ακουμπήσεις τον αφαλό, να κλείσεις τα μάτια και να πας γραμμή κάτω, την βρεις δεν την βρεις, 99 στις 100 περιπτώσεις, το κάνεις λάθος και χάνεις το νόημα όσων λέω.
Στη θέση σου εγώ θ' ακούμπαγα την μύτη. Θα πέρναγα αργά το χέρι μου στα ζυγωματικά, θα χαΐδευα το μάγουλο, τα χείλη, το πηγούνι, τον λαιμό, θα άνοιγα το χέρι μου και θα το πέρναγα αργά πάνω από το στήθος... με άλλα λόγια, θα φρόντιζα να απολαύσω την διαδικασία, όχι να την τελειώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται σαν αγγαρεία. Γιατί τις αγγαρείες δεν τις κάνουμε ποτέ καλά.
Το οποίο είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να αναφέρω ένα ακόμα σημαντικό σημείο. Όσο καλά και να το κάνεις, δεν μπορείς να ικανοποιήσεις όλες τις γυναίκες. Διότι απλά δεν γίνεται αδελφέ. Αμφιβάλλω αν μπορείς καν να ικανοποιήσεις τις περισσότερες. Θυμάσαι τι είπα πιο πάνω για μυαλό και σώμα που συνεργάζονται; Ε, έτσι και τώρα. Τα σώματα πρέπει να ταιριάζουν και τα μυαλά επίσης. Αν η κοπελιά θέλει εξοπλισμό που είναι διψήφιος σε ίντσες, 25 και πάνω σε εκατοστά δηλαδή, άμα είσαι ένας ταπεινός 13ρης δεν θα της κάνεις. Το ίδιο ισχύει αν σε θέλει να την πατάς κάτω και να την σκίζεις κι με δεκαπέντε λεπτά τρυφερού σεξ είσαι τέζα. Επίσης αν σε θέλει τελείως δωρικό στο κρεββάτι, ιεραποστολικό μόνο δηλαδή κι εσύ άμα δεν έχεις ζώνη με μαστίγιο και χειροπέδες την ώρα του σεξ δεν λειτουργείς, τότε ένας από τους δύο τουλάχιστον δεν θα περάσει καλά.
Η γνώμη μου αγια το πώς το χειρίζεσαι; Δέξου το και προχώρα ή αν σημαίνει τόσα για σένα η κοπελιά, καλή προσπάθεια να αλλάξεις. Στο λέω με την ευχέρεια κάποιου που δεν θέλει να σου χρυσώσει το χάπι για να σου πουλήσει περιοδικό. Παραδέξου ήττα, φέρσου σαν κύριος κι αναγνώρισε ότι δεν φταίει απαραίτητα κάποιος. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και δεν γίνεται να ταιριάζουν όλοι. Το να ξέρεις πότε να παραδίδεις τα όπλα έγκαιρα, κι εδώ σημαίνει να ξέρεις πότε να φύγεις πριν να χάσεις.
Εδώ ίσως σκεφτείς ότι το άρθρο είναι μουφα. Περίμενες συνταγή για να βγεις νικητής κι εγώ σου λέω πώς να μην χάσεις. Ο λόγος είναι απλός. Δεν υπάρχει συνταγή. Αν σου πω "πάτα την κάτω και σκίστην", επειδή δεν την ξέρω, υπάρχει περίπτωση να θες να μου στείλεις γλυκά μετά, υπάρχει περίπτωση να θες να με γδάρεις. Αν σου πω "γλείφε την απαλά ενώ της βάζεις αργά δάχτυλο" το ίδιο.
Το μόνο που μπορώ να σου πω για να βγεις νικητής, είναι αυτό που σου είπα ως τώρα. Δες την συνουσία σαν συνεργασία με σκοπό την αμοιβαία απόλαυση. Μίλα, ρώτα, κοίτα, άκου, πειραματίσου. Να είσαι ρευστός και να σε απολαμβάνεις όλη την διαδικασία της εξερεύνησης.
Για τώρα, σταματάω εδώ. Περιμένω σχόλια κι απόψεις, διορθώσεις και παρατηρήσεις. Ειδικά από τις δεσποινίδες και τις κυρίες. Εξ' άλλου, όπως είπα, το μάθημα συνεχίζεται. Ευτυχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου