VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ...!!!


Οι άνδρες χτυπούν "κόκκινο",κάθε φορά που βλέπουν μία γυναίκα να φορά κόκκινα.!
Σύμφωνα με νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη,υπάρχουν και βιολογικοί λόγοι για τους οποίους το κόκκινο προκαλεί το ερωτικό ενδιαφέρον των ανδρών για τις γυναίκες που το φορούν.
Στην έρευνα μετείχαν 100 άντρες,στους οποίους έδειξαν τη φωτογραφία μίας γυναίκας που φορούσε το ίδιο χρώμα στα ρούχα.Το πλαίσιο της φωτογραφίας κάθε φορά άλλαζε χρώμα,από γκρι,γινόταν μπλε και κάποια στιγμή κόκκινο.Τη στιγμή εκείνη,όλοι όσοι ρωτήθηκαν,είπαν πως η γυναίκα της φωτογραφίας έδειχνε ομορφότερη.
Στη συνέχεια,τους έδειξαν τη φωτογραφία της ίδιας γυναίκας,αλλά κάθε φορά με διαφορετικό χρώμα στο ντύσιμο.Και πάλι όταν φορούσε το κόκκινο,οι ερωτηθέντες υποστήριζαν πως ήταν πιο όμορφη.
Τέλος,τους ρώτησαν εάν είχαν 100 δολάρια στην τσέπη τους,σε ποια περίπτωση θα έδιναν όλο το ποσό και όλοι απάντησαν πως θα το έκαναν με τη γυναίκα της φωτογραφίας με το κόκκινο περίγραμμα.
Όπως ανέφεραν οι επιστήμονες,το κόκκινο χρώμα και το πόσο μπορεί να προσελκύσει κάποιον άνδρα,έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση της γυναίκας και όχι με το πόσο έξυπνη θεωρείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου