VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

                           Παιχνιδιάρικες Κουβέντες, Βοήθειά μας.



Αν κατάλαβες από τον τίτλο τι θα πω, ελπίζω να χάρηκες. Εξάλλου το θέμα θα έχει διάρκεια και πολλές επαναλήψεις για την ικανοποίηση όλων. Ώρα λοιπόν για το δεύτερο μέρος των κόλπων για τον κόλπο. Αν είσαι νινί ακόμη πάντως, ασχέτως ηλικίας, άστο καλύτερα.
Τρία είναι τα θέματα, που θέλω να πιάσω σήμερα. Οι κουβέντες, τα παιχνίδια και τα παιχνίδια. Για να γίνω πιο σαφής, η σημασία του να ζητάμε αυτό που θέλουμε, η αξία των ρόλων στο κρεββάτι και τα βοηθήματα πάση φύσεως, υφής και γεύσης.
Η καλύτερη εισαγωγή που μπορώ να σκεφτώ είναι "μην υποθέτεις". Έχεις δει την ταινία "What women want" με τον Μελ Γκίμπσον; Αν όχι, θα σου πω μόνο ότι μετά που ο χαρακτήρας του Μελ απέκτησε την ικανότητα να ακούει τις γυναικείες σκέψεις αποκαλέστηκε θεός του σεξ. Ο λόγος απλός. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κι ας μοιάζει όμοιος με κάποιον άλλον. Αποτέλεσμα; Το σωστό στην μία περίπτωση είναι τεράστια πατάτα σε μια άλλη και το να ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις τι χάρισμα.
Θα αντλήσω από την προσωπική μου εμπειρία, αναφέροντας δύο περιπτώσεις που δείχνουν τι θέλω να πω. Η μία μου κόστισε τρεις μήνες φιλιά που δεν ήταν στο στυλ μου. Εγώ φιλούσα με τον τρόπο που νόμιζα πως της άρεσε. Εκείνη φιλούσε με τον ίδιο τρόπο γιατί νόμιζε ότι άρεσε σε μένα. Μέχρι που μια στιγμή της πέταξα "κρίμα που δεν σ' αρέσει το φιλί αλλιώς". Η κουβέντα που ξεκίνησε με αυτή την απλή αφορμή κατέληξε με, το μαντέψατε, μια έντιμη προσπάθεια να ξανακερδίσουμε τρεις μηνες, που αν ανοίγαμε το στόμα μας νωρίτερα, δεν θα είχαν χαθεί.
Η δεύτερη περίπτωση είναι πιο βαριά. Είχα την τύχη βλέπετε να συναντήσω γυναίκες που στο κρεββάτι ήξεραν τι ήθελαν και δεν δίσταζαν να το ζητήσουν. Μία από αυτές ήθελε το στόμα μου να δουλεύει ασταμάτητα και όχι μόνο όταν ήταν σε ευαίσθητα σημεία της. Κάποια επόμενη μου είπε ακριβώς τα λόγια που για την άλλη σήμαινε ότι έπρεπε να αρχίσω να μιλάω. Έτσι κι εγώ άρχισα να σκάβω τον λάκκο μου με την γλώσσα μου. Με έσωσε μόνο το ύφος έκπληξης που είχα όταν με έβρισε. Της εξήγησα, και το πήραμε από την αρχή. Αυτή την φορά η γλώσσα μου δούλευε μόνο πάνω της και όλα πήγαν καλά.
Αντιστοίχως κι εσύ, μην χαλαρώσεις πολύ κι επαναπαυτείς στην βεβαιότητα ότι αυτό που κάνεις το κάνεις καλά. Όπως είπα και την προηγούμενη φορά, όταν είσαι εκτός κρεββατιού, μίλα και μάθε πώς μπορείς να βελτωθείς στο κρεββάτι. Σου ξαναλέω, μην ξεκινάς υποθέτωντας, άσε τα δεδομένα στην άκρη. Ρώτα τον εαυτό σου. Το σκηνικό με τα μαστίγια, τις χειροπέδες και τα κολλάρα; Το καυτό όργιο; Όλα αυτά που σκέφτεσαι ότι θα έχουν αποτέλεσμα να σου γυρίσει την πλάτη; Μήπως τελικά δεν τα θες μόνο εσύ; Για βρες τρόπο να ρωτήσεις. Η φράση-κλειδί όμως, είναι "βρες τρόπο". Ξεκίνα με προτάσεις αθώες και κλιμάκωνε. Δείτε παρέα πορνό που να δείχνει αυτό που θες, σχολίαζε πόσο σ' αρέσει και κόβε αντιδράσεις. Βάζε μέσα σε γενική κι υποθετική συζήτηση ίχνη αυτού που θες. Σημαντικότερο όλων όμως, κάνε ό,τι κάνεις με σεβασμό και ειλικρίνια. Ή όπως λέω, ζήτα ξανά και ξανά και συγκεντρώσου στο ένα "ναι" αντί τα χίλια "όχι" Δέξου όμως το ίδιο από την άλλη πλευρά.
Φυσικά, κανείς δεν λέει ότι είναι κακό να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να ακούσεις ναι. Σε αυτό, τα άλλα δύο που ανέφερα στην αρχή μπορούν να βοηθήσουν. Ας ξεκινήσουμε με μια βόλτα σε sex-shop. Αν δεν έχεις πάει, κακώς. Διότι τα εργαλεία δεν κάνουν τον καλλιτέχνη, αλλά με τα κατάλληλα εργαλεία ένας καλλιτέχνης μεγαλουργεί. Αν ντρέπεσαι, δες την δικτυακά σε πρώτη φάση. Σου προτείνω να δώσεις βάση σε κρέμες και λιπαντικά, για αρχή. Το μασσάζ είναι ωραίο αφροδισιακό αφ' ενός. Αφ' ετέρου, επειδή οι γεύσεις προσθέτουν ευχάριστη ποικιλία στο στοματικό. Προσοχή μόνο σε κρέμες και προφυλακτικά με γεύση τσίχλας, μπορεί να παρασυρθεί κανείς και να μασήσει. Επίσης, ένας καλός δονητής είναι μια ωραία επένδυση. Αν νομίζεις ότι το δάχτυλο κάνει δουλειά, θα εκπλαγείς ευχάριστα.
Πέρα από αυτά, υπάρχουν πολύ περισσότερα. Δονούμενα δαχτυλίδια που προσωπικά τα βρίσκω πιο χρήσιμα φορεμένα στο δάχτυλο, κρέμες και δαχτύλιοι για αύξηση της διάρκειας, σφήνες διαφόρων μεγεθών,μερικές μάλιστα έρχονται σε σετ αύξοντος μεγέθους για να διευκολύνουν την κατάκτηση... δύσβατων περιοχών, κούνιες και καρέκλες που βοηθούν το σώμα να τοποθετηθεί καλύτερα για αυξημένη ένταση και άλλα πολλά. Δε θα... εμβαθύνω διότι ο καθένας σε αυτά έχει τις προτιμήσεις του.
Ανάμεσά τους όμως θα βρεις και βοηθήματα για τα άλλα παιχνίδια που ανέφερα, τους ρόλους. Μάσκες αγγέλου και γατούλας, μάσκες δερμάτινες με φερμουάρ, ασορτί με μαστίγια και αλυσίδες. Κουστούμια νοσοκόμας ή καλόγριας, αρκούδου, γιατρού, αστυνομικού και πυροσβέστη, κουστούμια μεσαιωνικά, κουστoύμια από ρόλους του θεάτρου. Είναι ένας εύκολος τρόπος να ζήσεις φαντασιώσεις και ποικιλία με το ίδιο άτομο. Δεν μπορώ να πω για αυτό πολλά γιατί δεν το χω κάνει ακόμη. Αν όμως τύχει, θα το δοκιμάσω και φυσικά, θα γράψω γι' αυτό.
Αυτό για το οποίο μπορώ να μιλήσω, είναι τα σενάρια. Αυτά έχουν εξίσου μεγάλη ποικιλία και μπορούν να παιχτούν εν γνώση ή εν αγνοία του άλλου με ελάχιστα υλικά. Η συνάντηση στο μπαρ που καταλήγει σε κρεββάτι θέλει κάποια συνεννόηση. Ο βιαστής που είναι μεταμφιεσμένος σε ντελιβερά λουλουδιών πολλή για να την βγάλεις στο κρεββάτι αντί στον καναπέ των γονιών σου. Δεν λέω να το προγραμματίσεις με ώρα και μέρα, αλλά συζήτησέ το αρκετά ώστε να ξέρεις ότι αρέσει σαν ιδέα και να είσαι έτοιμος να το διακόψεις με το πρώτο σημάδι ότι δεν διάλεξες κατάλληλη στιγμή. Αν μη τι άλλο, τα λουλούδια είναι τις πλείστες φορές ευπρόσδεκτα και η επόμενη φορά πιο σίγουρο να πετύχει. Η προσμονή συχνά είναι το καλύτερο αφροδισιακό.
Κάτι που θέλει περισσότερη προετοιμασία και αρκετή μυστικοπάθεια, είναι το κυνήγι θησαυρού. Αυτό δεν καταλήγει απαραίτητα στο κρεββάτι, αν και μπορείς να το κάνεις προϋπόθεση για να κερδηθεί ένα από τα στοιχεία. Συνήθως είναι καλή ιδέα να το αποφύγεις πάντως γιατί μετά ο κόπος σου θα είναι απλά μια πλεκτάνη για σεξ και όχι παιχνίδι. Αν οργανωθεί σωστά είναι μια ευχάριστη έκπληξη και ένας ωραίος τρόπος να δώσεις δώρο γενεθλίων. επετείου ή ακόμη και να κάνεις πρόταση γάμου. Αναλόγως τι θες να πετύχεις.

Γενικώς για να κλείσω, να θυμάσαι ότι το όριο στο τι θα πεις, τι θα κάνεις και τι θα κερδίσεις είναι μόνο η φαντασία σας. Πάντως, όπως λέει και ένας φίλος μου, "αν παίξεις έξυπνα ίσως κερδίσεις, ίσως χάσεις. Αν δεν παίξεις, σίγουρα δεν θα κερδίσεις, αλλά μπορεί να χάσεις". Γι' αυτό παίζε, αλλά παίζε έξυπνα.
Αρχική δημοσίευση πνευματική Ιδιοκτησία Κωνσταντίνου Σολομωνίδη. Δημοσιεύεται υπό τους όρους της άδειας Ανοιχτού Περιεχομένου που βρίσκονται στην σελίδα http://opencontent.org/opl.shtml.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου