VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

                              Τραβήξτε» τους άντρες από τη μύτη


Μια μυστηριώδης ουσία που απομονώθηκε από τον ιδρώτα νεαρών γυναικών βελτιώνει τις ερωτικές επιδόσεις των μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές. Η ταυτότητα του χημικού δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι την έκδοση διπλώματος ευρεσιτεχνίας.


Η ουσία ανακαλύφθηκε στον ιδρώτα της μασχάλης νεαρών γυναικών από τη βιολόγο Ουίνιφρεντ Κάτλερ, η οποία ίδρυσε το Athena Institute for Women's Wellness Research στην Πενσιλβάνια.


Το διάλυμα της ουσίας, με την κωδική ονομασία «Athena Pheromone 10:13» δοκιμάστηκε από την Δρ Τζόουν Φρίμπλι του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, σε συνεργασία με την ιδιώτη γιατρό Σούζαν Ράκο. Και οι δύο ερευνήτριες υποστηρίζουν ότι δεν έχουν οικονομικά συμφέροντα από εμπορική εκμετάλευση της ουσίας.


Οι μισές από τις 44 μετεμμηνοπαυσιακές εθελόντριες προσέθεσαν στο άρωμά τους το Athena Pheromone 10:13, ενώ οι υπόλοιπες προσέθεσαν ένα αδρανές υγρό. Η μελέτη ήταν διπλά τυφλή, δηλαδή μέχρι το τέλος του πειράματος ούτε οι ερευνητές ούτε οι εθελόντριες γνώριζαν ποιος είχε χρησιμοποιήσει την αληθινή ουσία και ποιος το placebo.


Οι εθελόντριες κράτησαν ημερολόγιο για την προσωπική τους ζωή για διάστημα έξι εβδομάδων.


Από τις γυναίκες που είχαν χρησιμοποιήσει τη φερομόνη, το 68% ανέφερε αύξηση σε τουλάχιστον μία από τις τέσσερις «στενές κοινωνικοσεξουαλικές συμπεριφορές», όπως τα ρομαντικά ραντεβού και οι σεξουαλικές συνευρέσεις. Στην ομάδα ελέγχου το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 41%.

Επιπλέον, το 41% των χρηστών ανέφεραν αύξηση στα χάδια, τα φιλιά και την τρυφερότητα με τους ερωτικούς τους συντρόφους, συγκριτικά με το 14% της ομάδας ελέγχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου