VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

             Αλλάξτε για να αλλάξουμε το μέλλον μας

Συνοδοιπόροι, οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα από τις εκλογές του 2009 και μετά, εκτός από την στεναχώρια και την ανασφάλεια που μου έχουν δημιουργήσει σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο, έχουν μεγαλώσει και τον βαθμό αντίστασης μου σε όλα όσα "μασημένα" μου προσφέρουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Οι ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων εξουσίας από την μεταπολίτευση και...
μετά απαρτίζονται στο σύνολο τους από ανθρώπους οι οποίοι πριν από την χούντα είχαν οδηγήσει την Ελλάδα σε πλήρη αδιέξοδο μαζί βεβαίως με την βασιλική οικογένεια, Μετά από την κατάρρευση της χούντας αυτοκλήθηκαν οι ίδιοι άνθρωποι και οι απόγονοι τους για να επανιδρύσουν Δημοκρατία στην χώρα.
 
Το αποτέλεσμα σήμερα είναι να έχουμε μια Βουλή των Ελλήνων γεμάτη από άβουλους βουλευτές, ηγέτες που ανήκουν σε λέσχες του εξωτερικού και ουδόλως ενδιαφέρονται για τον ελληνικό λαό, μια μερίδα υπερβολικά πλουσίων ανθρώπων που ελέγχουν το σύνολο των ΜΜΕ της Ελλάδας με δημοσιογράφους και παρουσιαστές που αδρότατα αμειβόμενοι μετατρέπουν το μαύρο σε άσπρο και το χειρότερο από όλα έναν ελληνικό λαό πλήρως φυλακισμένο στον ατομικισμό του, βολεμένο με δυό τρία τεχνολογικά και καταναλωτικά αγαθά που όταν καταφέρνει να τα αποκτήσει θεωρεί ότι έχει εκπληρώσει τον σκοπό της ζωής του. Με το παιχνιδάκι αυτό με το πέρασμα των χρόνων ότι δεν μπορούσε η ηγετική ομάδα να το καταφέρει μέσω των πολέμων το κατάφερε. Πλήρως ελεγχόμενη η μάζα και διαρκώς αυξανόμενη η ανέχεια και η δυστυχία της.
 
 Πλέον το σύνολο των δικαιωμάτων των πολιτών σε όλες τις "Δημοκρατίες" καταλύονται με Συνταγματικά πραξικοπήματα από τον οργανισμό του ΔΝΤ που για να προσφέρει δήθεν διάσωση από τις αγορές -που η ίδια ομάδα ελέγχει- καθιστά νόμους των κρατών τις απαιτήσεις του. Οι πολιτικοί μας λοιπόν εξετάστηκαν και πλέον δεν νομιμοποιούνται να μας κυβερνάνε. Εάν έχετε την αυταπάτη ότι όλα με ένα μαγικό ραβδάκι θα αλλάξουν από τους πολιτικούς απλά χάσατε. Το μαγικό ραβδάκι είναι η βούληση σας, η αντίδραση σας, οι σκέψεις και τα λόγια σας που ποτέ δεν μετουσιώνονται σε πράξεις.
 
Εάν θεωρείται ότι τα όσα λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα του σήμερα από την κυβέρνηση και το υπάρχον πολιτικό σύστημα, Αδικούν τις προσπάθειες σας για να ζήσετε, Ακυρώνουν τα όποια όνειρα σας για εξέλιξη, Αφαιρούν τα στοιχειώδη Δικαιώματα σας ως πολίτη και αφήνουν για άλλη μια φορά Ατιμώρητους όλους αυτούς που σκύλευσαν την περιουσία της Ελλάδας και κατ' επέκταση την περιουσία μας, για να καταδυναστεύσουν και τα παιδιά μας, τότε απλά ΕΓΕΡΘΕΪΤΑΙ. Αλλοιώς τα όσα θα υποστούμε όλοι μας αλλά ακόμη χειρότερα τα παιδιά μας θα προέρχονται από την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΤΟΛΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου