VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Κάτω τα χέρια σας από τις συντάξεις !!

“Όλοι σας στην κυβέρνηση και στη Βουλή θα πρέπει να σκεφτείτε καλά αυτά που κάνετε.

Αν πιστεύετε (εσείς είστε οικονομολόγοι) ότι με το να πετσοκόβετε το μισθό ενός υπαλλήλου θα μαζευτούν λεφτά στα ταμεία του κράτους αρκετά ώστε να “ξεπληρώσουμε τα χρέη μας ως χώρα”, τότε μπράβο σας .. καλά κάνετε και μας μειώνετε τους μισθούς.

Αλλά....

ΓΙΑΤΙ το κάνετε στις συντάξεις; Τι σας φταίει αυτός που δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια, τον ταράξατε στις κρατήσεις για να έχει περίθαλψη και να πάρει κάποτε αυτή τη σύνταξη που ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ;; ΓΙΑΤΙ;;;


Την λέξη “ΣΕΒΑΣΜΟΣ” δεν σας την έμαθε κανείς; Δεν δικαιούται ΣΕΒΑΣΜΟ ένας ηλικιωμένος που ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ τα αγαθά που εσείς ως σημερινοί βουλευτές και υπουργοί απολαμβάνετε; Αλήθεια … κόβετε και από τις συντάξεις τέως βουλευτών;; Δεν το άκουσα …



Είναι ΝΤΡΟΠΗ και δείγμα ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ το να “κλέβετε” ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ από ένα συνταξιούχο.

Αλήθεια, ξέρετε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ;


Μάλλον όχι …


Γι’ αυτό και πήρατε τέτοια απόφαση και από την άλλη γίνονται πασαρέλες στο Αβέρωφ (με την άδειά σας πάντα) και “μπαζάρ” γυναικείων ρούχων και εσωρούχων στο Πολεμικό Μουσείο. Αυτά (και πολλά άλλα) είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μας κύριοι και από ότι φαίνεται θα δούμε κι άλλα αργότερα που θα μας θλίβουν καθημερινά.

Ο κόσμος που σας ψήφισε και σας έδωσε το δικαίωμα να τον κυβερνήσετε ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ … κύριοι.


Είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα πετύχετε τίποτε με όλα αυτά τα “μέτρα” που μας επιβάλλετε (και είναι πολύ πιο σκληρά από αυτά που η τρόικα σας υπέδειξε -όχι επέβαλλε) και θα είναι πολύ κρίμα για ΟΛΟΥΣ μας.

Η “τρίτη” ηλικία έχει περάσει και το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και την κατοχή που (όπως οι ίδοι μας λένε) ήταν πολύ πιο “ήπιοι” από την ΚΑΤΟΧΗ ΔΝΤ και ΕΚΤ στην οποία ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ (και μάλιστα χωρίς να μας ρωτήσετε ή έστω προειδοποιήσετε στις εκλογές του Οκτώβρη).


Αυτά έλεγε κάποτε το ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα;



Εμάς … (αφού εσείς το επιλέξατε) ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΜΑΣ (κατοχή είπαμε έχουμε) ….. αλλά δείξτε ΣΕΒΑΣΜΟ στους ηλικιωμένους … όπως έδειξαν ακόμα και οι Γερμανοί στον πόλεμο!!!


Στην Ελλάδα υπάρχει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ …


αν εσείς δεν τον θέλετε, τον θέλουμε όλοι εμείς!!

Γι’ αυτό …. ΠΡΟΣΟΧΗ … ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.“

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου