VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

                                   Το 2ο σημείο G και το " σεξ της πρίζας "






Δε μας έφτανε ο πονοκέφαλος να ψάχνουμε το ένα σημείο G -που τουλάχιστον είχαμε μια ιδέα για το που μπορεί να είναι, άσχετα αν δε το βρήκαμε ποτέ- τώρα πρέπει να ανακαλύψουμε και το δεύτερο.



Το σημείο G ανακαλύφθηκε το 1950 από τον Ernst Grafenberg και στις μέρες μας θεωρείται πλέον αμφισβητήσιμη η ύπαρξή του. Τώρα οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πιθανόν να έχουν βρει ένα νέο ανατομικό σημείο στις γυναίκες που προκαλεί οργασμούς και ονομάζεται Cul De Sac.



Πριν αρχίσεις να αγχώνεσαι, σπεύδω να σε ενημερώσω ότι δεν πρόκειται για κάποιο σημείο χαμένο στην άβυσσο των γυναικείων γεννητικών οργάνων, αλλά για το πιο υψηλό σημείο του κόλπου. Τώρα, μάλιστα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μάτσο νεύρα, που βρίσκονται πίσω από τον αυχένα, στα οποία για να φτάσεις πρέπει η μήτρα να έχει διεγερθεί. Νόμιζες ότι είναι εύκολο επειδή ξέρεις που είναι ε;



Πακέτο φίλε μου. Η σύντροφός σου πρέπει να είναι το κορίτσι- λάστιχο και να έχει κάνει τουλάχιστον μία δεκαετία στα Μπολσόι και εσύ το αγόρι με τη φήμη του «μεγάλου», καθώς εκείνη θα πρέπει να βολευτεί με κάποιο τρόπο στη στάση πεταλούδα (τα πόδια πίσω από τα αυτιά) και παράλληλα να σε τραβάει όλο και πιο πολύ μέσα της. Δύσκολη η καλογερική.



Αν τα καταφέρετε (καταρχήν μπράβο σας), θα βρεθείτε μπροστά στην απόλυτη απόλαυση. Για εκείνη: «Η διείσδυση ερεθίζει το νωτιαίο μυελό της σε ένα διαφορετικό νεύρο από το σημείο G και την κλειτορίδα», αναφέρει η Barbara Keesling από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και συγγραφέας του «Super Sexual Orgasm».



«Αυτό ονομάζεται ‘’sex της πρίζας’’ καθώς έχεις ασυνήθιστα αισθήματα. Παράλληλα σε κάνει να νιώθεις αδυναμία στο γόνατα, όταν μετά το τέλος προσπαθείς να σηκωθείς.»



Καλά, πήγαινε καλύτερα να ψάξεις για το σημείο G. Αφού το βρήκε ο Grafenberg, κάποια στιγμή, θα το βρεις κι εσύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου