VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

                                                      Για τις κυρίες μας...

Πες μου πώς φιλάει, να σου πω τι θέλει!




Ο τρόπος που φιλάει κάθε άντρας είναι διαφορετικός και μπορεί να δηλώσει πολλά για τα συναισθήματα που τρέφει για εσένα αλλά και για το τι άνθρωπος είναι γενικά. Αξίζει λοιπόν να συνδυάσεις τον τρόπο που σε φιλάει ο καλός σου με τα συναισθήματα που κρύβει, ειδικά αν βγαίνετε εδώ και λίγο καιρό.

1. Ένα φιλί στα πεταχτά: σου ακούγεται αθώο αυτο το πεταχτό φιλάκι ε; Κι όμως αυτό το σύντομο άγγιγμα των χειλιών δίνει το μήνυμά του. Στο πρώτο επίπεδο της σχέσης, θέλει να σου πει ότι δεν χορταίνει να σε φιλάει, σε θέλει πολύ αλλά δεν θέλει να το πάρεις και πάνω σου, ενώ πολύ εύκολα θα πήγαινε τα πράγματα λίγο παρακάτω (σωματικά) αλλά φοβάται μήπως τον παρεξηγήσεις. Αυτό το πεταχτό φιλάκι είναι λοιπόν η υπόσχεση για πολλά περισσότερο και πιο μακρόσυρτα φιλιά στο μέλλον. Αν η σχέση έχει προχωρήσει και συνεχίζετε να φιλιέστε έτσι στα πεταχτά και σε ανύποπτες στιγμές, το αγόρι αυτό σε θέλει, ακόμα, με τρέλα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Φιλάκι στο μέτωπο για πιο ρομαντικούς

2. Το αγαπησιάρικο: στο φιλί αυτό τα στόματά σας παραμένουν κλειστά (η γλώσσα δεν πρωταγωνιστεί εδώ) αλλά το φιλί είναι παρατεταμένο και συνήθως συνοδεύεται από κλειστά ματάκια. Γενικά, τα κλειστά μάτια ενόσω φιλιέστε ενισχύει αυτό το παραμυθένιο συναίσθημα που όλοι έχουμε στην αρχή ενός δεσμού, είτε είμαστε 15 χρονών, είτε 55. Το φιλί αυτό συνοδεύεται από πεταλουδίτσες στο στομάχι και παρόλο που δεν το λες πρόστυχο, είναι αισθαντικό. Αν μη τι άλλο, αγόρι που επιλέγει να σε φιλήσει έτσι την σήμερον ημέρα, είναι ρομαντικό και τρέφει αισθήματα!

3. Ο Γούντι ο τρυποκάρυδος: ολίγον πεταχτό, ολίγον γαλλικό, ολίγον αγαπησιάρικο, με το φιλί αυτό θέλει να σου πει ότι του αρέσεις αλλά είναι και λιγάκι μπερδεμένος. Ο άντρας αυτός είναι παιχνιδιάρης αλλά και πολύ ανώριμος. Δεν θέλει να μπει στο ψητό ακριβώς, αλλά προτιμά να φεύγει και να έρχεται σαν τα φιλιά του. Αυτό το σταμάτα ? ξεκίνα, είναι χαριτωμένο μόνο για μια, δυο φορές. Μετά, λίγο τα σαλάκια (ε δεν βρίσκει κάθε φορά το στόχο) λίγο που με τα πεταχτά δεν γίνεται τίποτα ενδιαφέρον, θα βαρεθείς. Άσε που μπορεί να φοβηθείς με τη μανία του να σου φάει τα χειλάκια.

4. Το Γαλλικό: το γαλλικό φιλί (ή γλωσσόφιλο) αποτελεί τον άρχοντα των φιλιών. Περιλαμβάνει ανοιχτά στόματα, πολύ γλώσσα και ένα γενικότερο μπέρδεμα σάλιου, γλωσσών και συναισθημάτων. Οι κατηγορίες γαλλικού μπορούν να διακριθούν στις εξής:

Α) Το καθιερωμένο γαλλικό: τα ανοιχτά χείλια σας ακουμπούν το ένα πάνω στο άλλο, ενώ η γλώσσες σας μπερδεύονται σε ένα γλυκό παιχνίδι. Δεν το λες το πιο καυτό φιλί που υπάρχει αλλά υποδηλώνει το πάθος του για εσένα και είναι αναγνωριστικό. Είναι σαν να σου λέει, θέλω να σε πάω στο κρεβάτι αλλά σε ξέρω μόνο 5 λεπτά.

Β) Γλωσσοδέτης: σε ιδανικές συνθήκες το φιλί αυτό θέλει τις γλώσσες σας να μπερδεύονται παθιασμένα πάνω και κάτω, πέρα και δώθε. Το φιλί δεν σταματά παρά για να πάρετε τις αναγκαίες αναπνοές και να συνεχίσετε. Εννοείται πως το αγόρι αυτό στο μυαλό του έχει το σεξ, το πολύ σεξ, μαζί σου.

Γ) Έτοιμος να σε φάει: ο οδοντίατρος σου δεν το ξέρει το στόμα σου τόσο καλά όσο ο καλός σου. Η γλώσσα του είναι υπερδραστήρια και καπελώνει διαρκώς τη δικιά σου, ενώ το φιλί του σου θυμίζει καταναγκαστικά έργα και όχι παιχνίδι ηδονής. Με το φιλί αυτό, το αγόρι σου θέλει να πουλήσει λεζάντα, να δείξει ότι είναι παθιάρης και σεξουαλικός αλλά μάλλον στην πραγματικότητα δεν είναι τίγρης αλλά γατούλα στο κρεβάτι.

5. Love bites: μήπως σου δαγκώνει το χειλάκι ή το λαιμουδάκι κάθε φορά που σε φιλά; Ο άντρας αυτός είναι παιχνιδιάρης. Το αγόρι αυτό συνδυάζει την απόλαυση με λίγο πόνο, οπότε μια βραδιά μαζί του στο κρεβάτι, αν μη τι άλλο θα είναι περιπετειώδης. Ειδικά στην εποχή μας, που τα βαμπίρ έχουν πέραση, το αγόρι αυτό κάνει θραύση.

6. Από το κεφάλι κράτα με και φίλα με: Tτο φιλί αυτό είναι συνήθως ξαφνικό κα μπορεί να σου προκαλέσει φόβο. Εκεί που κάθεστε, σε βουτά, βάζει τα χέρια του στο κεφάλι σου και σε φιλά με ορμή. Ο τρόπος του δείχνει τα ανάμεικτα συναισθήματά του για εσένα. Λίγο αγάπη, λίγο μίσος, λίγο είναι τρελός για εσένα και λίγο θέλει να σε κρατήσει μήπως και του φύγεις. Ου μπλέξεις.

7. Μην τα φιλάς τα μάτια μου: πολλά αγόρια επιλέγουν να φιλήσουν την καλή τους στο μέτωπο ή τα μάτια. Οι παλιοί λένε πως το φιλί αυτό δεν είναι για καλό. Σίγουρα ο τρόπος του αυτός δείχνει σεβασμό στο πρόσωπό του αλλά υποδηλώνει και ένα χαμένο πάθος που κάποτε σιγόκαιγε. Εκείνος υποστηρίζει ότι τον τροφοδοτείς με αγάπη και τον κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Εγώ πλάι προτείνω να ψάξεις το κεφάλι σου για να βρεις τα κέρατα!

8. Κράτα με να σε φιλώ: μια κλασσική κίνηση που καταλήγει σε φιλί. Εκείνος σε τραβά προς το μέρος του, κρατά τα χεράκια σου και κολλάει τα χείλη του στα δικά σου. Ο Άντρας αυτός θέλει να έχει τον έλεγχο, στη σχέση , το κρεβάτι, σε όλα. Αν είσαι κορίτσι που ψάχνει σωματοφύλακα, πέτυχες διάνα. Ταυτόχρονα ο ίδιος ως άντρας ξερόλας, πιστεύει πως γνωρίζει τα πάντα για τον έρωτα και θα θελήσει να σε διδάξει. Μην απορήσεις αν σου πει ότι θέλει εξάσκηση στα φιλιά σου, που καταλήγουν βαρετά.

9. Κόλλησέ με στον τοίχο: το αγόρι αυτό δεν διστάζει να σε κολλά από τοίχο σε τοίχο (δημόσια και μη) και να σε φιλά παθιάρικα. Λίγο γλώσσα, λίγο δάγκωμα στα χείλη, αρκετή πίεση και πολύ πάθος. Ναι, εκείνος σε θέλει με τρέλα και ναι αν μπορούσε θα λιποθυμούσες σε κάθε του φιλί.

10. Του Χόλιγουντ: κλασική σκηνή χολιγουντιανής ταινίας. Εκείνος σε παίρνει αγκαλιά, σε ρίχνει πίσω και σε μια θεατράλε κίνηση σκύβει και σε φιλά. Έχεις μπλέξει με έναν φιγουρατζή άντρα που χαίρεται να σου δείχνει την αγάπη του με τον πιο ξέφρενο τρόπο (από το φιλί μέχρι την πρόταση γάμου). Ζήσε το παραμύθι και μην ανησυχείς για εκείνους που αναρωτιούνται να παίζετε σε σήριαλ του Παπακαλιάτη. Απλά ζηλεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου