VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

                                          Ο έρωτας περνάει από τη μύτη




Αισθησιασμός, έλξη, διέγερση, σεξουαλικότητα… όλα περνάνε από τη μύτη, τουλάχιστον για το ωραίο φύλο. Σύμφωνα με μελέτη, για το 56% των γυναικών η έκβαση του πρώτου ραντεβού βασίζεται καθαρά στην όσφρηση. Οι ψυχολόγοι έχουν επιστημονική απάντηση και σε αυτό.



Εξηγούν, λοιπόν, ότι η όσφρηση είναι η αίσθηση που δρα περισσότερο σε βάθος στην ανθρώπινη ψυχή, επειδή έχει την ιδιότητα να διεγείρει την φαντασία, την επιθυμία και την ονειροπόληση παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη αίσθηση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχει διαπιστωθεί στο Ίντερνετ μια μανία με τα βιντεάκια σέξι γυναικών που γυρίζουν τις μεγαλουπόλεις του κόσμου και μυρίζουν τα ανυποψίαστα αρσενικά. Μάλιστα, στη Βρετανία η μόδα αυτή αναφέρεται ως «εφέ axe» από το ομώνυμο αποσμητικό, ενώ κάποιοι άλλοι το χαρακτηρίζουν ως μια νέα μορφή φετιχισμού των εφήβων.



Η συντριπτική πλειονότητα των 530 γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, παραδέχτηκε ότι μια ωραία μυρωδιά μπορεί να λειτουργήσει πιο ισχυρά από ένα λάγνο βλέμμα, το οποίο αντίθετα κρίθηκε ακαταμάχητο από το 33% των γυναικών. Όπως εξήγησαν οι περισσότερες γυναίκες, μια ωραία μυρωδιά αποτελεί ένδειξη καθαριότητας, σφραγίδα καλής αισθητικής και δείγμα σεβασμού του άνδρα προς το σώμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου