VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “OMONOIA” .


Η βεβήλωση της Ελληνικής σημαίας και τα ανθελληνικά συνθήματα που ακούστηκαν έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα και σε άλλες Αλβανικές πόλεις είναι ενέργειες τόσο παράλογες και σκοταδιστικές, όσο και τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μεμονωμένα άτομα κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου στην Αθήνα.




Είναι ενέργειες που προκαλούν τα αισθήματα όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών, Ελλήνων και Αλβανών. Είναι ενέργειες από ανεύθυνα άτομα που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση. Καταδικάζουμε επίσης την συμμετοχή 2 μελλών του Αλβανικού Κοινοβουλίου σε αυτές της εκδηλώσεις. Ενώ στην Ελλάδα τα...



ρατσιστικά συνθήματα καταδικάστηκαν σύσσωμα από τον πολιτικό κόσμο και οι υπαίτιοι του επεισοδίου απολογούνται στα αρμόδια κρατικά όργανα, στην Αλβανία οι ρατσιστικές-ανθελληνικές εκδηλώσεις οργανώνονται από μέλη του αλβανικού κοινοβουλίου.

Τα σύμβολα όλων των εθνών είναι ιερά και δεν μπορεί κανείς να τα βεβηλώνει. Καλούμε την Αλβανική δικαιοσύνη να δείξει την ανάλογη ευαισθησία που επιβάλλεται, άλλωστε από το σύνταγμα και τους νόμους ώστε οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου