VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Κάνε το PC σου Πύραυλο!


Σέρνεται” ο υπολογιστής σας; Μήπως το broadband δίκτυό σας πιάνει ταχύτητες dial-up; Οι σελίδες του Web χρειάζονται... μια αιωνιότητα για να φορτώσουν στο smartphone σας; Μην περιμένετε άλλο! Οι τροποποιήσεις που θα διαβάσετε στις επόμενες σελίδες θα σας βάλουν πάλι στην αριστερή λωρίδα.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ αλλάζουν σχεδόν κάθε δύο-τρεις μήνες, και οι προγραμματιστές ακολουθούν κατά πόδας αναπτύσσοντας τις ανάλογες εφαρμογές. Ως αποτέλεσμα, η ανάγκη για μεγαλύτερη ταχύτητα γίνεται όλο και πιο έντονη.

Είναι δεδομένο, όμως, ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι εφικτή η συνεχής αναβάθμιση πανάκριβων συσκευών σε τόσο σύντομα, μάλιστα, χρονικά διαστήματα. Από την άλλη, η αδράνεια δεν αποτελεί επιλογή, αφού με αυτόν τον τρόπο μένουμε πίσω από τις εξελίξεις.

Η χρυσή τομή βρίσκεται στην αναβάθμιση κάποιων προϊόντων με άλλα, νεότερα και στη βελτίωση των ρυθμίσεων ορισμένων άλλων, ώστε να αποδίδουν ταχύτερα, κινήσεις που συνδυασμένες δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα διαβάσετε διάφορες μεθόδους που στοχεύουν ακριβώς στα παραπάνω, με προτάσεις για αναβάθμιση συγκεκριμένων μερών του hardware του υπολογιστή σας, ρυθμίσεις για τη βέλτιστη λειτουργία των Windows, τη σωστή διαδικασία συντήρησης του smartphone σας και προτάσεις γενικότερα, ώστε το κοντέρ ταχύτητας του εξοπλισμού σας να είναι πάντοτε “καρφωμένο” στο μέγιστο!

Αύριο θα σας δείξουμε πως να αυξήσετε την ταχύτητα της φωτογραφικής σας μηχανής αλλά και του smartphone σας, ενώ θα σας δώσουμε και συμβουλες για παρεμβάσεις στο hardware.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου