VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

                                      Η Οικονομική δικτατορία





Μετα τις μεγαλες επιτυχιες μας τοσο σε οικονομικο τοσο και σε εθνικο επιπεδο,μετα τα τσοντο ντι-βι-ντι που μας χαρισαν στιγμες αγαλιασης και ζεστασιας,ας σκεφτουμε και λιγο τι θα γινει την επομενη ημερα στην χωρα.



Ωραια τα λογια,αλλα με λογια δεν ζει κανεις,η κοινωνικη συνοχη δεν κτιζεται με το να στρεφεται ο ενας Ελληνας εναντια στον αλλο,η προστασια των κοινωνικων ομαδων που θα πληγουν απο την οικονομικη αυτη(τεχνητη)κριση δεν θα λυθει με ευχολογια.

Ολο και περισσοτερα διαβαζω στο διαδυκτιο περι οργανωμενου σχεδιου επιθεσης κατα των οικονομιων των χωρων,ολο και πιο πολλοι μιλανε για συνδιασμενη επιθεση κατα της...

.



Ελληνικης οικονομιας απο funds που ειχαν συναντηθει μηνες πριν συζητωντας τον τροπο που θα το κανουν.



Η ανεργια,η φτωχοποιηση του λαου,η παραδοση του κρατους στις τραπεζες,μια μαχη χαμενη πλεον και ειμαστε εμεις τα πειραματοζωα πανω στα οποια εγιναν τα πειραματα.

Δεν θα τελειωσει εδω,ερχεται η σειρα και των αλλων χωρων,εχουμε συνεχεια.



Νικησαμε ολοι,το ακουσαμε και αυτο χθες,νικησαμε σε τι?Ζουμε μια παρωδια δημοκρατιας και πρεπει να νοιωθουμε και νικητες μεσα στις μεγαλες ηττες μας.



Ειναι ντροπη ο διαχειριστης μιας χωρας να νοιωθει και νικητης με μια κατασταση που και ο ιδιος με συνεργεια η αμελεια εχει δημιουργησει.

Ειναι ντροπη να κοιτας τον αλλον στα ματια και να του λες οτι πετυχες να τον κανεις πιο φτωχο,πιο αδυναμο,πιο μικρο.

Ειναι ντροπη να τραβας εναν λαο σε εκλογες με ψευτικες υποσχεσεις,να τον γκρεμιζεις στον γκρεμο και να θεωρεις οτι εκανες μεγαλη νικη.



Προσωπικα δεν νοιωθω οτι εχω νικησει πουθενα τους τελευταιους μηνες,δεν νοιωθω περηφανος που η δημοκρατια που μας υποσχεθηκαν καταντησε ενα φτηνο αστειο,δεν νοιωθω περηφανος που με κοροιδευουν με ψευτικες υποχεσεις,αυτο που νοιωθω ειναι οτι εχει συντελεστει ενα τεραστιο εγκλημα κατα της χωρας και δεν υπαρχει τιμωρια για κανεναν.



Δεν ειμαι αισιοδοξος οτι κατι θα παει καλυτερα,οσο υποχωρουμε τοσο μας πιεζουν προς τον τοιχο,οταν καταφερουν να μας λοιωσουν θα εχουν επιτυχει τους στοχους τους.



Ολες οι αλλες επιτυχιες και νικες ειναι για τα πιτουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου