VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

                                                        Τι γλυκό!



Ορισμένα υποκατάστατα ζάχαρης μπορούν να σε ωφελήσουν και μάλιστα όσο δεν περίμενες! Τα φυσικά γλυκαντικά όπως το σιρόπι από σφεντάμι και το μέλι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, αναφέρεται στο Journal of the American Dietetic Association.

Γι' αυτό, αν φτιάχνεις:

- Τούρτα Αντί για 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη, χρησιμοποίησε 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι από σφεντάμι.

- Κέικ Αντί για 1/8 του φλιτζανιού ζάχαρη, χρησιμοποίησε 2 κουταλιές της σούπας μέλι.

- Μπισκότα σοκολάτας Αντί για 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη, χρησιμοποίησε 2 κουταλιές της σούπας μελάσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου