VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

                                 Ένα σεξουαλικό καλοκαίρι
Αυτή την εποχή ο ερωτισμός ανεβαίνει και οι πειρασμοί είναι πολλοί. Τι σημαίνει αυτό για τις σχέσεις;


Για τον περισσότερο κόσμο καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία, διακοπές, ανεμελιά, καινούργιες παρέες και διασκέδαση. Δεν είναι τυχαίο επομένως ότι το καλοκαίρι φημίζεται για την ανάγκη τωwν ανθρώπων να αναπτύξουν περισσότερο τις διαπροσωπικές και κοινωνικές τους σχέσεις. Θα μπορούσε μάλιστα κάποιος να πει ότι το καλοκαίρι είναι ένα θετικό διάλειμμα από τον κρύο και γκρίζο χειμώνα. Ο ήλιος, η ζέστη, η έκθεση του σώματός μας στις παραλίες, τα πιο προκλητικά ντυσίματα, οι μυρωδιές, η μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας και το φλερτ είναι κάποια από τα στοιχεία που θα μπορούσαν λοιπόν να καθιερώσουν αυτή την εποχή ως την μεγαλύτερη απειλή για μια καινούργια ή μια ήδη υπάρχουσα σχέση.


Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι βομβαρδίζει τον κόσμο με σεξουαλικά ερεθίσματα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά ειδύλλια έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εποχής και ότι, στον αντίποδα, πολλές σταθερές σχέσεις περνούν τότε κάποια κρίση. Το έντονο φλερτ και η ερωτική διάθεση κυριαρχούν στην καθημερινότητα, καθώς τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες προσπαθούν ολοένα και περισσότερο να φροντίσουν τον εαυτό τους για να τον εκθέσουν είτε μέσω ενός πιο προκλητικού ντυσίματος είτε στις παραλίες που γεμίζουν με καλλίγραμμα σώματα και προκαλούν τις φαντασιώσεις και το ενδιαφέρον των υπολοίπων. Έτσι, λοιπόν, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί αν το καλοκαίρι ενδείκνυται για το ξεκίνημα μιας καινούργιας σχέσης ή κατά πόσο επηρεάζει μία ήδη υπάρχουσα σοβαρή σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων.


Ξεκινώντας από τις καλοκαιρινές, γνωστές και ως εφήμερες, σχέσεις, είναι γεγονός πως κάτι που μπορεί να ξεκινάει μέσα από ένα «φλερτ του καλοκαιριού» πολλές φορές δεν έχει την απαραίτητη βαρύτητα για τους δύο εμπλεκομένους ώστε να πάρουν αυτό το καινούργιο ξεκίνημα στα σοβαρά. Επίσης, μια τέτοια σχέση μπορεί να σημαίνει περιορισμό ως προς την ελευθερία κινήσεων του εκάστοτε εραστή ή ερωμένης, το οποίο να αποτελεί ακόμη έναν παράγοντα μη συμβιβασμού με ένα σοβαρό δεσμό. Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δε σημαίνουν πως το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για τη δημιουργία κάτι καινούργιου. Αντιθέτως, καθώς το κλίμα προκαλεί μια πιο κοινωνική και ερωτεύσιμη ατμόσφαιρα, βοηθάει να αναπτυχθούν πολλές και καινούργιες γνωριμίες.


Ταυτόχρονα, όμως, για πολλούς ανθρώπους η σεξουαλικότητα που εκπέμπει το καλοκαίρι αποτελεί απειλή για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, καθώς ο κόσμος κυκλοφορεί και κοινωνικοποιείται σε μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό μπορεί να εκθέτει τον άντρα ή τη γυναίκα, κάνοντάς τους περισσότερο επιρρεπείς στο να «λοξοδρομήσουν» από τη σχέση τους. Και πάλι όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο. Το ζευγάρι μπορεί να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους, αλλάζοντας παραστάσεις και σκηνικά, χρησιμοποιώντας ακόμα και αυτή την έντονη σεξουαλική διάθεση προς όφελος της σχέσης τους. Οι διακοπές μπορούν να πραγματοποιηθούν από κοινού δημιουργώντας έτσι ένα μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ των δύο συντρόφων, ανανεώνοντας τη σχέση, ξεδιπλώνοντας έντονα τη σεξουαλικότητά τους.

Έτσι λοιπόν, αν και το καλοκαίρι μπορεί να δημιουργεί ερωτήματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις, δεν παύει να είναι στο χέρι του καθενός το πώς θα το χρησιμοποιήσει: υπέρ ή κατά μιας καινούργιας σχέσης; Για την αποφυγή ή για το ξανάνιωμα μιας ήδη υπάρχουσας;


Κρατήστε το ενδιαφέρον ζωντανό

- Ντυθείτε προκλητικά για το/τη σύντροφό σας

- Επιδείξτε το σώμα σας για το ταίρι σας

- Φλερτάρετε μεταξύ σας

- Θυμηθείτε τις εποχές που ήσασταν εραστές

- Επικοινωνήστε για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και τις επιθυμίες

- Αλλάξτε παραστάσεις

- Οργανώστε τις διακοπές σας μαζί από την αρχή για να κρατήσετε την αγωνία ζωντανή

- Εμπλουτίστε τα σεξουαλικά παιχνίδια και παίξτε στη θάλασσα. Αποτελεί από μόνη της ένα ερωτικό παιχνίδι

- Κάντε σεξ σε διάφορα καινούργια μέρη

- Κάντε τον/τη να ζηλέψει, αφυπνίζοντας τις αισθήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου