VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

                                                Προφυλακτικό 3 σε 1...



Ένα προφυλακτικό που ενεργεί όπως το Viagra και φυσικά προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του χρόνου, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun».
Το προφυλακτικό «τρία σ’ ένα» παρασκευάστηκε από τη βρετανική εταιρεία Futura Madical κι έχει προς το παρόν την ονομασία CSD500, όμως αναμένεται να βγει στο εμπόριο με άλλη ονομασία. Η ιδιαιτερότητα αυτού του προϊόντος οφείλεται στην παρουσία εντός του προφυλακτικού ενός ισχυρού διεγερτικού τζελ που ονομάζεται Zanifil και βοηθά τη συνεχή στύση στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Αυτή η χημική σύνθεση που βρίσκεται στην κορυφή του προφυλακτικού απορροφάται από το δέρμα του πέους και μέσω των αρτηριών αυξάνει στη στιγμή την πίεση του αίματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται και να διαρκεί περισσότερο η στύση.
Από τις δοκιμές που έγιναν σε 108 υγιή ζευγάρια, τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά. Παρατηρήθηκαν μεγάλες διαφορές σε ό,τι αφορά τη διόγκωση του πέους και τη διάρκεια της στύσης, σε σχέση με αλλά προφυλακτικά. Αντιθέτως, σε μερικές μόνο περιπτώσεις τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.
Ικανοποιημένοι οι άνδρες από την πλευρά τους, ικανοποιημένοι όμως και οι γιατροί από τη δική τους πλευρά για το συγκεκριμένο προφυλακτικό, προϊόν της Durex, γιατί θεωρούν ότι προστατεύει από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, όπως το AIDS και τα χλαμύδια – θεωρούνται το πιο εύκολο μεταδιδόμενο νόσημα, το οποίο προκαλεί και στειρότητα στις γυναίκες.
Η Βρετανική Ενωση Οικογενειακού Προγραμματισμού περιμένει με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει το προφυλακτικό αυτό που θα προστατέψει χιλιάδες νέα κορίτσια από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες κι εκτρώσεις. Το CSD500, μόλις πάρει την άδεια της Ευρωπαϊκής Ενωσης, θα καταταχτεί ως «ιατρικός μηχανισμός ΙΙΙ κατηγορίας», ώστε να μπορέσει να κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη. Θα πωλείται όπως και τα υπόλοιπα παραδοσιακά προφυλακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου