VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ SIX FEET UNDER. "ΑΪ Γ@@@@ΟΥ OBAMA" ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;



Άστραψε και βρόντηξε στην πόλη Tampa της Πολιτείας της Florida των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής, όπου εδρεύουν οι Αμερικανοί metallers Six Feet Under και μία τους ανακοίνωση ξεσήκωσε τσουνάμι, το οποίο έφτασε μέχρι τον Λευκό Οίκο, τους κατοικοεδρεύοντες στον οποίο και κοντεύει να "πνίξει".

Πιο συγκεκριμένα, οι Six Feet Under, γνωστοί για τις απόψεις τους και την κοινωνικοπολιτική τους στάση και δράση, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή την μεγάλη οικολογική ....


... καταστροφή που δέχεται αυτές τις μέρες ο Κόλπος του Μεξικού, λόγω της τεράστιας διαρροής πετρελαίου από τις αντλίες της γνωστής εταιρείας B.P.!!!


"Όλοι μας δεν σκεφτόμασταν ό,τι με αυτόν το Πρόεδρο υποτίθεται θα ξυπνούσαμε και θα ξαναχτίζαμε τη σπουδαία μας χώρα, αλλά και θα μας βοηθούσε να βγούμε από τη τρύπα που είμαστε μέσα; Φαίνεται ότι μας έχει βάλει σε μια ακόμα μεγαλύτερη τρύπα, καθότι δεν έδρασε και δεν έκανε κάτι για να σταματήσει την διαρροή πετρελαίου, που αυτή τη στιγμή καταστρέφει το Κόλπο του Μεξικού και τη χώρα.


Σας παρακαλούμε, αν οδηγείτε, να μποϋκοτάρετε τη γαμημένη τη BP (British Petroleum)!Μπορούν να σταματήσουν τη διαρροή πετρελαίου. Είναι μια άπληστη, διαβολική εταιρεία, που δε νοιάζεται για εμάς ή για τον πλανήτη. Πρέπει να κάνουμε κάτι, αφαιρώντας τους λεφτά από τη τσέπη, μην αγοράζοντας το προϊόν τους. Η B.P. σκοτώνει τις ακτές μας, σκοτώνει το περιβάλλον, σκοτώνει αυτήν τη χώρα. Αυτή η πράξη της είναι τρομοκρατική.


Ο Obama δεν στηρίζει τη χώρα, στηρίζει το πετρέλαιο, όπως ακριβώς έκαναν και όλοι οι προγενέστεροι Πρόεδροι. Μποϋκοτάρετε τη BP. Αϊ γαμήσου Obama."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου