VOULIARATINOS

GlitterGraphics
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


commentscute


thanks Comments

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Πέσανε οι μάσκες: Ο υπουργός του Μπερίσα στέλνει ευχετήριο τηλεγράφημα στη Νεολαία Βορειοηπειρωτών


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι η ηγεσία της ΝΕΒ που προέκυψε από τις υποτιθέμενες εκλογές της περασμένης Κυριακής δεν έχει καμία σχέση με την πατριωτική βορειοηπειρωτική νεολαία. Είναι πασιφανές , και μετά την επίσημη συγχαρητήρια επιστολή του κ. Σπύρου Ξέρα, υπουργός εργασίας της κυβέρνησης Μπερίσα, βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου προς το «νεοεκλεγμένο» Δ.Σ, πως το Συμβούλιο αυτό ήταν προιόν των μεδόδων που καλά γνωρίζουν οι άνρθωποι που σπεύδουν να πανηγυρίσουν. Πρώτος ο υποψήφιος βουλευτής του Μπερίσα κ. Κώστας Μπάρκας και τώρα ο βουλευτής και υπουργός κ. Σπύρος Ξέρας.

Μάλιστα η επιστολή αυτή που φέρει όλες τις επισημότητες όπως «Αλβανική Δημοκρατία, Υπουργείο Εργασίας κλπ.κλπ.» δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών. Για πρώτη φορά επίσημος αλβανικός θεσμός όπως είναι ένα υπουργείο, στέλνει συγχαρηρτήρια επιστολή σε έναν σύλλογο Βορειοηπειρωτών στην Αθήνα, αν και παλιότερα υπήρξαν κι άλλοι βορειοηπειρώτες υπουργοί και βουλευτές.

Δυο πράγματα συμβαίνουν. Ή ο Μπερίσα έγινε πιο πολύ φιλέλληνας, βάζοντας τους άνθρωπούς τους όπως ο κ. υπουργός Εργασίας να συγχαρούν μια οργάνωση βορειοηπειρωτικής νεολαίας, ή έχει καταστρώσει ένα ξεκάθαρο σχέδιο διάλυσης της νεολαίας αυτής. Σίγουρα δεν μπορεί να συμβαίνει το πρώτο….

Παραθέτουμε τη συγχαρητήρια επιστολή :

Συγχαρητήρια Επιστολή του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Πρόνοιας και ίσων Ευκαιριών κ. Σ.Ξέρρα

ΑΒΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

Γραφείο Υπουργού

Τίρανα, στις 28 Απριλίου 2010



Συγχαρητήρια Επιστολή



Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών,

Η πανηγυρική εκλογή σας στο 15-μελες Συμβούλιο της ΝΕΒ, μου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας συγχαρώ θερμά κι αδερφικά. Η μεγάλη προσέλευση των νέων Βορειοηπειρωτών στις εκλογές σας ήταν η πιο ευχάριστη είδηση και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα. Είναι τρανή και χειροπιαστή απόδειξη ότι η νέα μας γενιά είναι στενά δεμένη με τον τόπο της, με τα προβλήματα και με το μέλλον του.

Από πλευράς μου, πέρα από τα συγχαρητήρια, σας διαβεβαιώνω ότι, όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα είμαι αρωγός στη δική σας προσπάθεια, στην κοινή μας προσπάθεια για την προκοπή του τόπου μας.


Αδερφικά

Ο Υπουργός

Σπύρος Ξέρρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου